Horta Esportiva - centre esportiu municipal
unió esportiva horta unió atlètica horta twitter horta esportiva facebook horta esportiva canal youtube horta esportiva

JOGUINES ENTREGADES ALS INFANTS I JOVES DE L'HOSPITAL MATERNOINFANTIL DE LA VALL D'HEBRON

El passat mes de desembre vam realitzar una recollida de joguines al CEM Horta que va ser tot un èxit. Al finalitzar-la, vam fer entrega dels 4 sacs de joguines a l'AACIC Cor Avant i el passat 14 de febrer, Dia Internacional de les cardiopaties congènites, els hi van fer entrega a tots els infants i joves hospitalitzats a l’Hospital Materno Infantil de la Vall d’Hebron. 

Les fotografies de la ludoteca són imatges dels estudiants de primer de Batxillerat de l’Escola Mare de Déu dels Àngels que van ajudar a classificar les joguines i entregar-les.

A més de la recollida de joguines del nadal, Horta Esportiva va fer una promoció que també tenia com a eix central la solidaritat. Els nous abonats havien de fer entrega d’una joguina i, a més, 2 euros de cada alta els hem destinat també a l’AACIC Cor Avant, aconseguit una donació de 72 euros que ja hem entregat a l’Assoaciació.

Des d’AACIC Cor Avant ens han donat les gràcies en nom de les 40.000 persones que viuen a Catalunya amb una cardiopatia congènita.