Horta Esportiva - centre esportiu municipal
unió esportiva horta unió atlètica horta twitter horta esportiva facebook horta esportiva canal youtube horta esportiva

Obrim les inscripcions pel Campus d'Estiu

Ja tenim aquí el campus d'estiu del 25 de juny fins al 7 de setembre per tots aquells nens i nenes nascuts entre l'1 de gener 2002 i l'1 de gener de 2015. Disposarem de 7 torns amb 8 grups separats per franja d'edats, des dels 3 anys fins als 16. A més, disposarem del servei de menjador, amb cuina pròpia i menús especials per al·lèrgies i intol·leràncies, i servei d'acollida tant al matí com al migdia. 

En el Campus d’Estiu del CEM Horta hi ha un equip professional de tècnics esportius, els quals tenen la tasca de fer gaudir de totes les activitats a tots els nens i nenes del campus, a més de transmetre’ls valors de col·laboració amb els companys i educadors,respecte pel material i l’entorn, superació de nous reptes i hàbits d’higiene personal i de salut corporal. Farem activitats pre-esportives i esportives (futbol, base, hoquei...), lúdiques (jocs d'aigua, tallers i jocs populars...), activitat aqüàtica i psicomotricitat. 

Dijous 14 de juny a les 17.30h i a les 19.30 es farà la reunió per pares al Centre Cívic Matas i Ramis al C/Feliu i Codina, 20.

TENIU FINS EL DIA 9 DE MAIG PER SOL·LICITAR LA BECA D'AJUDA AL CAMPUS A TOTES LES FRANGES D'EDAT