Horta Esportiva - centre esportiu municipal
unió esportiva horta unió atlètica horta twitter horta esportiva facebook horta esportiva canal youtube horta esportiva

Et presentem les noves instal·lacions

En el 2011 inauguràvem el CEM Horta carregats d’entusiasme, energia i amb un únic objectiu comú: apropar els valors de l’esport i l’activitat física a tots els hortencs i hortenques. En aquell moment malauradament el projecte no es va poder finalitzar i va quedar pendent una segona fase de millores i creació de nous espais. Des de llavors, hem estat treballant i posant tots els esforços per poder acabar aquest projecte que finalment inaugurem al setembre.

Volem ensenyar-vos les noves instal·lacions desitjant que gaudiu dels nous equipaments tant com hem gaudit nosaltres amb la seva preparació però,  sobretot, que millori el vostre benestar i faci una miqueta més fàcil les vostres vides. Les tenim a tocar així que la setmana vinent us farem arribar les primeres afectacions. 

La nova piscina serà un espai molt més versàtil, destinada a famílies i aprenentatge, amb noves activitats i cursets per a nadons. Cal destacar el bany de vapor, la sauna seca i l' hidromassatge. 

La sala de fitness dóna un gran salt de qualitat, ampliant l’espai i amb una total renovació del seu equipament. Nova distribució, noves màquines d’última generació que t’ajudaran a donar tot el teu potencial.

El solàrium aportarà un valor afegit a la instal·lació amb beneficis tant físics com mentals. 

A la sala de cycling guanyem més de 80mi la capacitat d’augmentar en nombre d’usuaris a l’activitat. Equipada amb les bicicletes més innovadores del mercat i els programes de cycling més actuals que et permetran controlar els teus ritmes o traslladar-te a llocs inèdits.

Tres sales d'activitats dirigides, dues de 140 m2 i una de 230 m2 que ens permeten ampliar tant la graella com l'ocupació. 

Ampliació dels vestidors, més moderns, espaiosos, funcionals i en exclusivitat per als abonats.

La creació de 10 nous vestidors de grups permetrà que tant usuaris com esportistes tinguin el seu propi espai i la seva estada al centre sigui més agradable i còmode.

El pavelló 2 serà un dels millors espais de Barcelona preparat per a esports de rodes, una referència a la ciutat.

Nova sala d'estudi per la conciliació de la vida esportiva i acadèmica dels nostres esportistes.

Més de 14.000 m² per als nostres abonats i usuaris:

· Sala de fitness de 712 m²
· 2 Piscines de 33x25 m i de 16x12,5 m
· Bany de vapor
· Sauna seca
· Spa de 12,5x5 m
· Solàrium de 630 m²
· Sala de Cycling
· 2 pavellons (1580 m² i 800 m² aprox)
· Camp de futbol
· 2 sales d’activitats dirigides de 140 m²
· 1 sala d'activitats dirigides de 230 m²
amb més de 120 activitats a la graella
· Servei de salut
· Bar-Cafeteria
· Sala d’estudis

 

Descarrega el fulletó informatiu