Horta Esportiva - centre esportiu municipal
unió esportiva horta unió atlètica horta twitter horta esportiva facebook horta esportiva canal youtube horta esportiva

Bases concurs Facebook #mésHortaquemai

Participa al nostre concurs de Facebook i guanya un dels tres abonaments trimestrals d’Horta Esportiva o una de les deu motxilles Salomon que sortegem! Només cal que compartiu a Facebook les vostres fotografies durant la festa d’inauguració amb el hashtag #mésHortaquemai. Tindrem un photocall oficial del CEM i un altre amb un marc de Facebook exclusiu per la festa que us poden ajudar a fer les imatges més divertides!

Condicions de participació

1. El període de participació d'aquest concurs és des de dissabte dia 1 de desembre a les 8:00 fins a les 23:59 de diumenge 2 de desembre de 2018. 2. Podran participar en aquest concurs tots els usuaris de Facebook majors d’edat que publiquin fotografies amb el hashtag #mésHortaquemai. 3. Es pot participar tantes vegades com es vulgui.

Els Premis

1. Només es podrà beneficiar d’un premi per persona.

2. Hi haurà tretze premis: 3 abonaments trimestrals a Horta Esportiva i 10 motxilles Salomon.

3. Els abonaments trimestrals corresponen als mesos de desembre, gener i febrer.

4. Els premis no es podran canviar o substituir a petició dels guanyadors. Si no us és possible aprofitar-los, s'entendrà que hi renuncieu i Horta Esportiva no us haurà de compensar.

Resolució

1. Una vegada finalitzi el període de participació es farà una selecció aleatòria dels 13 guanyadors.

2. Dilluns dia 3 de desembre de 2018 es comunicarà els noms dels guanyadors a la pàgina de Facebook d’Horta Esportiva. 3. Per l’entrega del premi, els guanyadors hauran de passar per la recepció abans del dia 31 de desembre. 4. La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

Política de Privacitat

1. Horta Esportiva té el dret de difondre els noms i els comentaris dels guanyadors mitjançant els propis canals de comunicació.