Horta Esportiva - centre esportiu municipal
unió esportiva horta unió atlètica horta twitter horta esportiva facebook horta esportiva canal youtube horta esportiva

ELS NOSTRES SERVEIS

Per aconseguir que tots els socis i abonats gaudeixin d’un estat de salut i benestar òptim i, per tant, d’una qualitat de vida millor, el CEM Horta no estalvia esforços. Estem convençuts que la pràctica d’algun esport o fer exercici físic regularment incideix molt positivament sobre l’estat de salut de les persones, sigui quina en sigui l’edat, i que aporta tot tipus de beneficis, tant físics com psíquics i socials.

La nostra oferta de serveis és ben àmplia. Posem a la vostra disposició un munt d’activitats i espais per utilitzar lliurament, tal com podreu comprovar tot seguit.

Zona de bar d'Horta esportiva

activitats cardiovasculars d'Horta esportiva

ACTIVITATS CARDIOVASCULARS

El CEM HORTA ofereix un ventall ampli d´ACTIVITATS DIRIGIDES. Per una banda, són una eina per fer exercici d’una manera entretinguda i divertida però, de l’altra, es mantenen uns objectius físics garantits. La durada de l’activitat, més aviat curta (45 i 55 minuts), el fet que n’hi hagi molta varietat, i gràcies a la combinació de diferents elements (música, coreografia, equipament esportiu, etc.), fan que cadascú trobi la seva activitat ideal.

La llista d’activitats n’inclou de cardiovasculars i de coreografiades, com ara i el zumba, els i cardioance, body combat i cycling; sessions musculars com el GAC i TBH; i sessions orientades a relaxar-se, com el gympostural i els estiraments, o també ioga i Pilates.

activitats fitness d'Horta esportiva

FITNESS-TÈCNIC DE SALA (SAF'S)
activitats tonificació d'Horta esportiva

ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ
MUSCULAR
activitats cos-ment d'Horta esportiva

ACTIVITATS COS-MENT
.
activitats aquatiques d'Horta esportiva

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Per adequar el tipus d’activitat i potenciar els resultats obtinguts a la sala de fitness, el CEM Horta té un servei d’assessorament en fitness (SAF) i un de més ampli d’entrenadors personals (PT).

Els CURSETS DE NATACIÓ són una de les nostres especialitats, hi tenim una gran experiència. N’hi ha per a totes les edats, i tant de bàsics com de perfeccionament. A més, durant el mes de juliol n’oferim un curset intensiu d’estiu.

Cada estiu posem a l´abast de totes les famílies un CAMPUS D´ESTIU amb tot un seguit de serveis addicionals per a nens d’edats compreses entre els 2 i els 14 anys.

Per a tots els nostres socis i abonats disposem d’un LOCAL SOCIAL ben espaiós i un BAR-RESTAURANT amb televisió i zona Wi-Fi amb accés lliure a Internet.

campus d'estiu d'Horta esportiva

CAMPUS D'ESTIU
cursets esportius d'Horta esportiva

CURSETS
entrenador personal gimnàs horta esportiva

ENTRENADOR PERSONAL
activitats infantils d'Horta esportiva
activitats infantils d'Horta esportiva
activitats infantils d'Horta esportiva
poliesportiu d'Horta esportiva
poliesportiu d'Horta esportiva