LES NOSTRES MÀQUINES

La sala de fitness està distribuïda en 5 seccions: cardiovascular, pes lliure, màquines isocinètiques, la Queenax (entrenament funcional) i estiraments.

Tot això amb unes de les millors màquines del mercat en la actualitat, de la marca Precor que renovades el novembre del 2018 disposen de l’última tecnologia i connectivitat.

Podràs veure un paisatge mentre estàs a la cinta, llegir el diari, veure la teva sèrie a Netflix o escoltar música a Spotify.

QUEENAX

La millor estructura i amb major flexibilitat per al treball funcional i suspensió del mercat. Infinites combinacions i la màxima flexibilitat tant per al treball en grup com individual a la nova sala de fitness.

TRAININGYM

Reserva la teva activitat dirigida amb

A CEM Horta disposem de Trainingym, l’aplicació que et farà la vida mes fàcil i t’ajudarà en els teus entrenaments.

 • Consultar l’horari de dirigides i reservar plaça prèviament.
 • Crear el teu programa d’entrenament i assolir els teus objectius previ anàlisis corporal, d’objectius i motivacions personals.
 • Control i seguiment de la teva evolució.

Les reserves estaran disponibles amb una antelació de 72h i fins 10 minuts abans de que comenci al sessió.

 1. Descarrega la app (disponible en IOS y GooglePlay) de Trainingym o accedeix al web: trainingymapp.com/webtouch
 2. Introdueix les teves dades d’accés: has d’haver rebut un correu de Trainingym amb les teves noves dades. Revisa-ho!
 3. Si no has rebut cap correu, apropa’t a recepció o la sala de fitness per a que revisin la teva fitxa.
 4. Accedeix a l’espai “Reserves”, on trobaràs els horaris de les activitats disponibles i escull la teva bicicleta per SPINNING o simplement confirma la reserva per a la resta d’ACTIVITATS DIRIGIDES.
 5. Ja ho tens! Ara introdueix la reserva al teu calendari i porta el control!
 • Cancel·la fins a 60 minuts abans de que comenci l’activitat per a evitar penalitzacions.
 • En cas d’arribar tard a la sessió i després del control d’assistència, comentar-ho al tècnic un cop acabada la sessió i així evitaràs penalitzacions del sistema.
 • Tingues en compte que si arribes tard a la sessió pots perdre la teva plaça, podràs entrar sempre que quedin places lliures i no s’hagi acabat l’escalfament.

No es podrà reservar durant 3 dies en cas de no cancel·lar.

 • Espera per ordre d’arribada a l’entrada de la sala on es realitza la sessió
 • Un cop realitzada la validació per part del tècnic, i només si hi ha disponibilitat de places lliures podràs incorporar-te a la sessió.

AssesSorament tècnic permanent a fitness

Si t’abones a CEM Horta hi ha disponible una sessió de benvinguda per part dels nostres tècnics a la sala de fitness, on et guiarem  a partir dels teus objectius, patologies, dedicació i motivacions.

Des de la nostra experiència, t’ajudarem planificant-te una programació d’entrenament adequada als teus objectius.

T’indicarem quines són les millors activitats per a tu,  avaluarem una progressió del teu esforç, i establirem un sistema de seguiment i control que et garanteixi l’èxit.

Tota aquesta informació la tindràs disponible sempre que vulguis a través de l’aplicació de Trainningym al teu smartphone, on s’integra amb altres que et podran ajudar a aconseguir els objectius que et proposis.

ENTRENAMENT PERSONAL

Disposem d’un ampli equip d’entrenadors personals de gran nivell, que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius entrenant de la forma més eficaç i motivant. L’entrenador et proposarà exercicis de forma divertida i adaptada a cada moment. És la millor inversió que es pot fer en un mateix/a, quan ho provis no tornaràs a deixar d’entrenar!

Demana informació a la recepció.