Servei de Salut

/Servei de Salut
Servei de Salut2021-12-21T10:22:56+00:00

NUTRICIÓ

La combinació de l’activitat física i de la nutrició és la base de l’èxit. El nostre equip de nutricionistes t’ajudarà a millorar els teus hàbits alimentaris per a aconseguir qualsevol objectiu que et marquis i aprenguis a menjar correctament.

Mitjançant d’un estudi individualitzat et farem una dieta personalitzada que et marcarà el camí cap al teu objectiu. En aquest camí no estaràs sol/a, tindràs seguiment personalitzat durant el procés per a assegurar-te que l’estàs aconseguint.

*Pack Fit (dues visites): valoració inicial+pauta nutricional

*Pack Deluxe (dues visites): valoració inicial+pauta nutricional i menú.

*Antropometria: valoració de la composició corporal. La compra d’aquest servei sempre ha d’anar acompanyat per la compra d’una visita de seguiment.

*Nous Menús: només les persones que hi han adquirit el Pack Deluxe poden contractar aquest servei i sempre ha d’anar acompanyat de la compra d’una visita de seguiment.

 

FISIOTERÀPIA

El nostre equip de fisioterapeutes t’ajudarà a prevenir o tractar qualsevol patologia. Tindran cura de la teva salut a través de tractaments totalment individualitzats que van des de massatges, mobilitzacions, estiraments, punció seca, entre molts altres.

SERVEIS INDIVIDUALS

ABONAMENT 5 SESSIONS

ABONAMENT 10 SESSIONS

* Abonaments combinables entre entrenament personal i fisioteràpia.

PACK DE BENVINGUDA

* Servei de prova: limitat a una compra per abonat/da.