Enguany la nostra instal·lació celebra el seu 10è aniversari.

Una data molt assenyalada per a tots els que formem CEM Horta. Un esdeveniment que volem celebrar amb tots els que, al llarg que aquests 10 anys, heu format part d’aquesta família.

De l’11 al 29 de maig, podràs participar en diferents activitats que hem organitzat.

 

FITNESS OUTDOOR: Com a gran novetat i regal de 10è aniversari per a tots els abonats i totes les abonades de CEM Horta, inaugurem un nou espai d’entrenament, Fitness Outdoor.

Situat en el solàrium i equipat amb tot el material que necessites per als teus entrenaments a l’aire lliure, aquest nou espai arriba per a complementar, millorar i donar-li la volta al concepte del fitness en la nostra instal·lació.

 

ACTIVITATS DIRIGIDES OUTDOOR: Hem preparat una graella especial d’activitats dirigides outdoor perquè puguis entrenar a l’aire lliure. L’opció més segura i gaudir per a entrenar, celebrar i divertir-nos ara que arriba el bon temps. A més, tens un regal assegurat i un segell de participació per al gran sorteig del 10è aniversari cada vegada que participis en una d’aquestes activitats.

 

Com a punt culminant a la celebració d’aquests 10 anys, el dia 29 de maig celebrarem la FESTA 10è ANIVERSARI CEM HORTA.

Amb activitats per a totes les edats:

  • Sessió de risoteràpia familiar: tant si ets gran com si ets petit, vina a riure’t i a passar-ho en gran en família.
  • Másterclass de zumba: celebrem l’aniversari fent el que millor sabem: entrenar passant-ho bé. Ballarem al ritme de la millor música en el solàrium de la nostra instal·lació.
  • Festa 10è aniversari: 10 anys no es compleixen tots els dies i, aquest any més que mai, tenim més ganes i motius per a celebrar. Al migdia, els abonats i les abonades del CEM Horta i els socis i les sòcies de la Unió Esportiva d’Horta podreu gaudir de música en directe amb el grup SITTAR GREEN, servei de bar i del gran sorteig de l’aniversari en el qual farem el lliurament als guanyadors del rellotge SUUNTO valorat en més de 800€, dos xecs regal de 400€ per a gastar en serveis del CEM Horta, quotes mensuals, entrenaments personals i més.

 

COM PARTICIPAR EN EL GRAN SORTEIG ESPECIAL ANIVERSARI

  1. Participa en les activitats de la graella especial aniversari
  2. Demana al tècnic que et segelli la targeta
  3. Si aconsegueixes 3 segells, tindràs una participació en el sorteig
  4. Deposita la targeta segellada en l’urna el dia 29 de maig en la festa especial aniversari

Quantes més vegades participes, més oportunitats tindràs.

 

PREMIS

– Un rellotge SUUNTO valorat en més de 800€

– 2 xecs regal per valor de 400€ per a gastar en CEM Horta

– 1 quota trimestral

– Quotes mensuals, entrenaments personals i més!

 

Estem molt feliços d’haver arribat fins on estem. No hauria estat possible sense cadascun de vosaltres. Però la felicitat, si es comparteix, es duplica. Així que, de l’11 al 29 de maig, us esperem a tots en totes les activitats que hem preparat per a celebrar aquests 10 anys i brindar per, com a mínim, altres 10 anys més. Gràcies a tots els que formeu CEM Horta.

 

Ens veiem a la instal·lació!!