Benvolguts, benvolgudes,
 
Ens posem de nou en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que, segons les indicacions governamentals, les mesures de prevenció i restriccions que es van implantar el dia 7 de gener duraran dues setmanes més.
 
Tot i els nostres esforços i els de tot el sector, en el fet que les autoritats sanitàries ens reconeguin com a servei essencial i espais segurs, finalment han decidit allargar les restriccions fins al 7 de febrer de 2021.
 
Ens hauria agradat donar-vos altres notícies, però, haurem d’esperar un mica més per a tornar a gaudir de tots els serveis de la nostra instal·lació.
 


Gestió de quotes
Informar-vos que tal com hem fet en anteriors ocasions i tan aviat com ens sigui possible us farem arribar les possibilitats de compensació pels serveis no prestats dels dies amb aquestes mesures.


Volem agrair especialment la vostra comprensió i col·laboració. Estem vivint uns moments molt difícils. El sector esportiu està sent durament afectat i creiem que les instal·lacions esportives no són les responsables de l’increment de contagis de la Covid-19. Nombrosos estudis avalen la nostra postura.

Continuarem treballant i defensant que l’esport és salut i que som un servei essencial.

Us mantindrem informats de totes les activitats que es mantenen en funcionament a CEM Horta i les mesures a seguir.

#SomSalut #HortaSegura

CEM HORTA