Campionat d’Espanya de Waterpolo Cadet Femení

Durant els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol, les nostres instal·lacions tindran l’honor d’acollir l’esdeveniment més important d’aquesta categoria.

Aquesta competició reunirà els millors equips de tot el país, oferint als espectadors un espectacle de talent, esforç i esportivitat.

És una oportunitat única per veure en acció les futures estrelles del waterpolo femení espanyol, i promet emocions fortes per a tots/es els/les amants d’aquest esport. Les joves esportistes competiran amb passió i determinació, amb l’objectiu de coronar-se campiones d’Espanya en una disciplina que requereix habilitat, estratègia i un excel·lent treball en equip.

L’organització d’aquest campionat no hauria estat possible sense el suport dels patrocinadors de la secció de waterpolo de la UEHorta: HaxeliaAigües de BarcelonaAbella RibasPosa’t WapaGrau CansaladersA Tavola!AromesEntresuelosla Inmo BarcelonaLouis Se VaMuebles IndustriaCerrajería J&EMathTypeChocolates Solé5 HermanosRacó d’Horta La seva contribució ha estat fonamental per assegurar que aquest esdeveniment es realitzi amb els més alts estàndards de qualitat i professionalitat.

Volem informar als/a les nostres abonats i abonades que, durant els dies de competició, la piscina gran romandrà tancada per a ús públic. No obstant això, la piscina petita continuarà estant disponible per a tots aquells que desitgin fer ús de les nostres instal·lacions.

Convidem a tothom a venir i gaudir d’aquest campionat, que de segur serà una experiència inoblidable per a esportistes i espectadors. Celebrem junts aquest gran esdeveniment esportiu que impulsa i dona visibilitat al talent jove del waterpolo femení del nostre país.