Benvolguts, benvolgudes,

Aquesta pandèmia ens està fent passar a tothom per uns moments que mai oblidarem i ens obliga a fer gestions i moviments que mai havíem pensat que hauríem de fer.

Tots aquests moviments els fem sempre tractant de ser responsables amb la situació i respectuosos amb tots i totes vosaltres: abonats, abonades, usuaris i usuàries del nostre CEM.

Per aquest motiu, us donem les gràcies de nou. Per continuar al nostre costat i seguir confiant en nosaltres tot i el temps que corren.

Com bé sabeu, aquest mes de juliol hem hagut de tancar les nostres portes i ara tenim un deute amb vosaltres sobre els dies que no heu pogut gaudir el mes de juliol.

Si us plau, feu click al següent botó i respon abans del 6 d’agost a l’enquesta escollint l’opció que més t’agradi per a la compensació.


Fes click aqui per accedir a l’enquesta


  • Col·laborar amb l’objecte d’Horta Esportiva renunciant a la compensació d’aquests dies. Com molts de vosaltres ja sabreu Horta Esportiva (creada per la Unió Esportiva Horta i la Unió At. d’Horta) és una entitat consolidada i arrelada a Barcelona i al barri d’Horta. Els programes que desenvolupem junt amb la gestió del centree esportiu es basen en la iniciació esportiva, la inclusió social, les activitats extraescolars pensades per a nens i nenes, les seccions esportives i la gestió d’activitats d’entreteniment. Aquest foment de l’activitat i el compromís social es nodreix de la gestió que Horta Esportiva fa de les instal·lacions esportives i reverteix en l’entorn de les instal·lacion que gestionem i del barri.
  • Regalar els dies i entrena amb qui vulguis! Et regalem més dies i pots fer-te amb un bonus de 15 dies per a regalar a qui vulguis. Podreu gaudir d’aquests dies des de setembre de 2020 fins a gener de 2021.
  • Compensar els dies amb 5 invitacions puntuals al centre valorades en 45€ aproximadament.
  • Descompte de la part proporcional a descomptar el mes de setembre.

*  En cas de no rebre resposta abans del 6 d’agost per la teva part, s’aplicarà la
devolució de la part proporcional al mes de setembre.