Participa al nostre Sorteig pel Dia Mundial de l’Activitat Física!

A CEM Horta estem compromesos amb el teu benestar i volem celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física d’una manera especial. Per això, et portem un sorteig a Instagram que no et voldràs perdre!

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), més d’una quarta part de la població adulta mundial (1.400 milions d’adults) no assoleix prou activitat física. Aquesta dada ens recorda la importància d’adoptar hàbits saludables i actius a la nostra vida diària.

SORTEIG

Com participar-hi? És fàcil:

  1. Segueix-nos a Instagram. (@cemhorta)
  2. Dona-li like a la publicació del sorteig.
  3. Comenta el teu compromís amb l’activitat física: Explica’ns en un comentari quins canvis implementaràs a la teva vida per augmentar la teva activitat física.

I això és tot! Amb només aquests tres senzills passos, entraràs al sorteig per guanyar un premi que t’ajudarà a mantenir un estil de vida actiu i saludable.

Què hi pots guanyar?

El premi per la persona guanyadora és una quota gratuïta al gimnàs! Amb aquesta membresia, tindrà accés a totes les nostres instal·lacions, classes dirigides i totes les eines que necessiti per assolir els objectius.

A CEM Horta, estem compromesos a fomentar un estil de vida actiu i saludable entre la nostra comunitat. Creiem que cada petit pas cap a una activitat física més gran és un pas cap a una vida més plena i feliç.

Així que no esperis més, participa al nostre sorteig i uneix-te a nosaltres en la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física! Junts podem marcar la diferència en la nostra salut i benestar.

Fes clic aquí per consultar les bases del sorteig.