L’estudi 2 és un espai destinat a la realització d’activitat física d’una forma lliure i flexible però amb un tret diferenciador i prioritari: la conciliació.

Un lloc on poder fer els entrenaments i on, a diferència de la resta d’espais, es pot fer amb la presència de nadons i infants afavorint així la conciliació i potenciant la importància de continuar amb el benestar de totes les persones sigui quin sigui el seu moment vital.

No obstant això, qualsevol persona té cabuda i dret a fer-ne ús ja sigui per motius personals, objectius esportius o tranquil·litat, però sense oblidar que ha de ser un espai harmoniós, respectuós i amigable.

El trobareu a la primera planta entre l’estudi 1 i la sala Cool i està obert en l’horari complet d’obertura de la instal·lació i hi trobaràs tota mena de material per poder duu a terme tota mena d’exercicis, així com comoditats per la lactància.

La resta d’estudis i sales són d’ús exclusiu per a la realització de les activitats establertes en graella i dirigides pel nostre equip tècnic.