GRÀCIES!

Des de CEM Horta només tenim paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que s’estan posant en contacte amb nosaltres per diferents vies amb la intenció de col·laborar amb l’entitat pagant la quota del mes desembre tot i que és la compensació per no haver gaudit de més de 20 dies del mes de novembre. 
Sincerament, és un gest que no esperàvem i que rebem molt emocionats.
Només podem dir, GRÀCIES, així en majúscules i «negrita». 

Si a tu també t’agradaria col·laborar ho pots fer fent click al següent botó «Jo també vull col·laborar»


Jo també vull col·laborar


Gràcies també als que no ho podeu fer però que malgrat les dificultats que tothom està patint, les restriccions i tancaments del centre esteu aguantant al nostre costat sense donar-vos de baixa. Això ens ha assegurat poder obrir la porta cada matí i mantenir més de 60 llocs de treball. 
 
I gràcies també a tots els abonats i abonades que s’han hagut de donar de baixa pels diferents motius que aquesta crisi ens està portant, pel vostre temps amb nosaltres. Estem segurs que més aviat que tard remuntarem i confiem que ens podem retrobar. Es facilitaran totes les condicions d’accés, per fer-la més còmode i amable. 
 
Això només és un reflexe de la nostra societat, perquè hi ha moltes persones amb molt bones intencions que lluiten i fiquen tots els seus esforços diàriament, i dels que podem dir que a CEM Horta en tenim un bon grapat .I això, també s’ha de dir ben alt i clar!

Gràcies!

CEM Horta