El passat 8 de març, des del CEM Horta, la UEH i la UAH vam organitzar amb gran èxit l’esdeveniment anual «Hip, Hip», Dona!  reunint 200 persones en una tarda plena d’energia, celebració i consciència social.

Vam gaudir d’una masterclass de Zumba i Bodycombat dirigida pel nostre talentós equip tècnic, Sonia Ramisa, Laura Amat, Oriol Cardona, Ruben García i Carlos García.

La iniciativa, en el seu tercer any consecutiu, no només buscava celebrar els èxits aconseguits en la lluita contra les desigualtats, sinó també recaptar fons per a la Fundació Ared i el seu programa «Dona», un pas contra la violència masclista.

La comunitat va respondre d’una manera impressionant. Vam poder recaptar un total de 600€ durant l’esdeveniment, que han estat donats íntegrament a la Fundació Ared. A més, es van oferir xocolatines els guanys de les quals han estat destinats a la mateixa causa. Les xocolatines estaran disponibles a la recepció fins al divendres 15 de març.

L’energia vibrant i positiva de l’esdeveniment va ser notable i va reflectir el compromís de la comunitat amb la causa i la importància d’abordar les desigualtats de gènere.

Volem aprofitar per estendre un sincer agraïment als patrocinadors, el suport dels quals va ser fonamental per dur a terme aquesta iniciativa i, també, a la comunitat que es va unir per celebrar èxits, conscienciar sobre desafiaments i contribuir a una causa significativa.

La vostra participació va ser clau, moltes gràcies a totes i a tots!

 

Patrocinadors:

Galeria d’imatges