El Museu Olímpic i de l’Esport s’uneix a la celebració dels 100 anys de la Unió Atlètica d’Horta, la nostra entitat germana, dedicant-li una exposició temporal, principalment de caràcter fotogràfic, que recull diverses informacions relacionades amb els orígens i la trajectòria del club, així com sobre els esports que s’hi practiquen.

La Fundació Barcelona Olímpica vol reconèixer la tasca de la UAH, sent una organització històrica de la ciutat, que fa possible la pràctica del futbol com a pràctica lúdica i saludable, amb una atenció especial a la promoció de l’esport de base.

Els i les abonats/des  d’Horta Esportiva tenen una oportunitat única de gaudir de l’experiència, ja que se’ls ofereix un 2×1 per visitar l’exposició temporal.

L’entrada, que inclou l’accés al Museu Olímpic i de l’Esport i la exposició de la UAH, té un preu assequible de 5,8€ per persona. Els estudiants acreditats tenen un preu reduit de 3,6 € i els menors de 7 anys poden visitar-lo de manera gratuita.

L’exposició estarà oberta al públic fins el diumenge 21 gener de 2024.

És una gran oportunitat per recordar tots els moments viscuts a la Unió Atlètica d’Horta i per passar un matí diferent acompanyat/da de qui tu vulguis. No t’ho perdis i aprofita el descompte!

 

Vols saber-ne més? Fes clic aquí