Salvem a Horti i els seus amics

Milers de cries de pingüins moren ofegats cada any a conseqüència de les altes temperatures derivades del canvi climàtic. Es queden sense casa perquè el gel es desfà. I nosaltres tenim molt a fer i a no fer.

 

Ens ajudes a salvar a Horti i als seus amics?

Un any més, ens unim a la Marató d’Emergència Climàtica on presentem i afegim a les habituals tot un seguit de mesures per tractar de reduir la nostra empremta climàtica el màxim possible.

Des de Horta Esportiva ja s’apliquen diferents mesures per a tractar de reduir la nostra petjada, com aprofitament de l’energia a partir de plaques solars, contractació de l’electricitat verda entre d’altres. Però, també us necessitem a tots vosaltres per reduir-ho encara més.

Durant el mes de març li donem més visibilitat, però, són hàbits que hem de tenir instaurats en el nostre dia a dia durant tot l’any sinó volem que Horti mori ofegat quedant-se sense casa i esperar el dia en el qual ens quedem nosaltres sense també.

Els diners que aconseguim estalviar estaran destinats a accions d’investigació i ajuda aquesta espècie que tant ens necessita.

De moment, hem començat per apadrinar un pingüí del Zoo de Barcelona.

Trobaràs indicacions, consells i curiositats per tota la instal·lació. No passis de llarg. Frena, llegeix i intenta prendre consciència.

Pel nostre centre passen mensualment al voltant de 44.000 persones, això és el doble de la població de Sant Feliu de Guíxols ¿Podeu imaginar-vos tot el contaminem? Tots som responsables de les petites accions, perquè per produir calor o fred contaminem i potser podríem abrigar-nos i tancar portes. I perquè també contaminem per tenir una llum encesa i no aprofitem la llum natural. I així una llarga llista de la qual tothom ha de prendre consciència.

A continuació, pots consultar totes aquestes mesures tant puntuals com usuals i activitats proposades en la nostra intenció de salvar a Horti i els seus amics, en la qual esperem comptar amb la teva col·laboració.

 

Les nostres mesures

Coneix la nostra instal·lació

Per als més petits

Xerrada/taller
«Com afecta el canvi climàtic al món animal, a Horti i als seus amics»
Per part del Zoo de Barcelona.

Dimarts 22 de 17 a 18.30h a l’aula d’estudis
Adreçat a: infants entre 7 i 10 anys

Places limitades. Inscripcions a la recepció!

Papiroflexia

Creem Hortis i frenem el desgel.

Podeu descarregar aquí les instruccions o agafar-les a la recepció.

Entrega el teu Horti a recepció i entra en el sorteig de 4 entrades per al zoo de Barcelona!