Presentació del nou Protocol per a la prevenció i abordatge de les violències a la Unió Esportiva d’Horta

Una actualització que permetrà prevenir, detectar i actuar davant les violències

Ens complau convidar-vos a la presentació de l’actualització del Protocol de Prevenció i Abordatge de les violències a la Unió Esportiva d’Horta, que tindrà lloc el pròxim dimarts 4 de juny a les 18h, a la sala d’estudis del CEM Horta.

En aquesta sessió informativa detallarem els aspectes clau del protocol i mostrarem com podem treballar conjuntament per mantenir un entorn lliure de violències.

La presentació serà a càrrec de:

  • Josep Maria Castellà, vicepresident de la Unió Esportiva d’Horta.
  • Carles Martínez, director i gerent de la Unió Esportiva d’Horta i del Centre Esportiu Municipal Horta.
  • Anna Rovira, jurista i criminòloga, actualment consultora especialitzada en prevenció i abordatge de les violències sexuals a l’esport.

Sobre el Protocol

El nou protocol és el resultat de molts anys de treball constant per emfatitzar i concretar els valors i principis que defineixen la nostra entitat. El nostre objectiu és aconseguir un entorn productiu, segur i respectuós per a totes les persones que formen part del nostre centre, ja sigui de manera directa o indirecta. Aquest document està dirigit a esportistes, cos tècnic, famílies, equip de professionals, voluntaris i voluntàries, així com usuaris i usuàries de les nostres instal·lacions.

Entenem que tots i totes els i les membres de la nostra comunitat tenen dret a un entorn on sentin respecte i seguretat. Per això, treballem conjuntament per fomentar un ambient saludable i col·laboració.

La vostra participació és essencial per construir un futur millor.

Us hi esperem!