Segons indicacions sanitàries i governamentals i tal com indica la publicació del DOGC, el pròxim dilluns 23 de novembre reobrim la nostra instal·lació!

A continuació us detallem tota la informació:

 • COMPENSACIÓ QUOTA

En compensació dels dies no gaudits del mes de novembre i en agraïment del vostre esforç i fidelitat, us avancem que no es cobrarà cap quota fins al gener del 2021.

A CEM Horta tenim totes les esperances dipositades en el pròxim 2021. El 2020, degut a la davallada de persones abonades,  ens deixa en una situació econòmica molt dèbil i difícil de sostenir. Una situació que està patint gran part de la població i que esperem que entre tots i totes podem remuntar i sortint-nos endavant.

Per la part que ens toca, volem agrair la vostra fidelitat, ajuda i comprensió, al mateix temps que ens oferim a prestar tota l’ajuda que estigui al nostre abast per ajudar a la nostra comunitat o a qualsevol persona que tingui la necessitat.

 • L’aforament permès a les instal·lacions és del 30% a espais interiors i el 50% a espais exteriors. 
  • L’aforament es controlarà mitjançant el control d’accés a la instal·lació, recorda la importància de portar sempre el teu carnet o polsera per accedir.
  • A les hores de màxima afluència s’habilitaràn els estudis 1, 2 i 3 com ús lliure. Podràs consultar la disponibilitat al mateix espai.
 • No cal cita prèvia per accedir a la instal·lació.
 • Es manté el toc de queda i per tant els espais esportius tanquen a les 21h.
 • Podran fer ús dels vestidors únicament aquells usuaris i usuàries que durant la seva estada a la instal·lació vulgui utilitzar la piscina i/o zona d’aigües.
 • Respectar i fer respectar totes les mesures de prevenció e higiene front la COVID-19 es cosa de tothom. Seguim demostrant que #somsegurs i que formem part de la solució!
 • Cal reservar plaça per a TOTES les dirigides mitjançant Trainingym. Si encara no tens l’aplicació, pots descarregar-la a Google Play o Apple Store. Hauràs de registrar-te amb el mateix correu electrònic de quan et vas donar d’alta a la instal·lació i t’arribarà un correu amb les teves credencials.

 

 • AFECTACIONS ACTIVITAT AQUÀTICA

Segons les indicacions governamentals a partir del pròxim dilluns 23 tornem a reobrir les nostres instal·lacions, però no serà possible iniciar amb els cursets d’activitat aquàtica extraescolars.
Serà al segon tram de desescalada previst pel Govern de Catalunya quan podrem reiniciar perquè és en aquesta fase quan es donen les condicions per poder garantir i portar a terme el servei.
Si tot va bé, tot i que haurem d’esperar quina és l’evolució, la data prevista d’inici del segon tram de desescalada és el pròxim 7 de desembre.
Quan arribi el moment i tinguem la seguretat que així és, us ho farem saber indicant la data prevista de finalització del trimestre fins a la recuperació de totes les sessions no executades.

Gràcies pel teu suport tots aquests mesos. Continuem units i aportant-nos coses bones.

Estem convençuts que gràcies als esforços que tothom estem fent, estem a un pas d’aconseguir-ho!

#SomSalut #HortaSegura