Participa en el Sorteig de Nadal del CEM HORTA

Hola abonats i abonades, aquest any tornem a celebrar el Nadal de la millor manera possible: fomentant la salut i premiant-te per cuidar-te!

De l’1 al 19 de desembre, cada vegada que vinguis a fer esport al CEM, entraràs automàticament en el nostre sorteig exclusiu. I saps quina és la millor part? La participació és totalment gratuïta! Només per triar viure una vida activa, ja estàs més a prop de guanyar els següents premis:

🏆 Premis del Sorteig de Nadal:

  1. Primer premi: 300€ en serveis del nostre centre.
  2. Segon premi: 200€ en serveis del nostre centre.
  3. Tercer premi: 100€ en serveis del nostre centre.

A què pots accedir amb aquests premis? Doncs, tenim el millor equip de professionals dedicats a millorar la teva salut:

🥗 Nutrició Personalitzada: Descobreix el pla alimentari perfecte per a les teves necessitats, guiat per experts en nutrició que t’ajudaran a assolir els teus objectius de salut i benestar.

💆‍♀️ Fisioteràpia: Desconnecta, relaxa’t i millora la teva mobilitat amb les sessions de fisioteràpia personalitzades que oferim. El teu cos t’ho agrairà!

No deixis passar aquesta oportunitat única de millorar la teva salut i guanyar fantàstics premis.

  • 📅 Data límit del sorteig: 19 de desembre
  • 📅 Data del sorteig: 20 de desembre

No t’ho pensis més, vine a fer esport al CEM Horta!

 


El valor econòmic dels premis és a bescanviar per serveis del CEM Horta, en cap cas s’abonarà l’import en diners. Sorteig vàlid per abonats/des del CEM Horta al corrent de pagament que facin ús de la instal·lació entre l’1 i el 19 de desembre de 2023. El sorteig es realitzarà de forma aleatòria el 20 de desembre de 2023. Les persones guanyadores seran informades mitjançant una trucada telefònica i/o correu electrònic.