MESURES DE CONTENCIÓ PER DIFICULTAR L’EXPANSIÓ DEL COVID-19 EN ELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS MUNICIPALS I ACTIVITATS ESPORTIVES DE LA CIUTAT

SUSPÈS. A L’ESPERA DE NOVES DATES. 

 

L’Àrea social de la Unió Esportiva d’Horta ha organitzat una visita a les Bodegues Mas Rodó per al proper dissabte 28 de març.

MAS RODÓ és un celler familiar, un projecte que arrenca el 2005, comença a produir en 2008 i finalment es llança al mercat el 2010. Un projecte familiar amb una idea a llarg termini, i amb la finalitat de produir vins de qualitat i diferents dins la DO Penedès. El terroir i la meticulositat en la cura de la vinya i el vi són les nostres senyes d’identitat, que ens permeten donar forma a vins amb el nostre estil personal. MAS RODÓ és una idea que engloba el respecte per la terra, la passió pel vi i la il·lusió d’una família.

El preu de la visita és de 12 euros per socis/es i abonats/des i de 15 per acompanyants. El punt de trobada serà en Fabra i Puig/Mestre Dalmau i l’activitat tindrà una durada aproximada de 2 hores. Recordeu que cal fer la inscripció a la recepció i que les places són limitades.