Després de l’èxit de la visita a les Vinyes Jean Leon, hem volgut repetir l’experiència peròamb els Cellers Carol Valles, a Subirats.  Aquesta activitat de l’ àrea social tindrà lloc el proper dissabte 27 d’abril i oferim la possibilitat de venir amb nosaltres en autocar (inclòs en el preu).

Després de llegir la seva història, voldràs reservar aviat la teva plaça a la recepció!

Després d’una llarga tradició en l’elaboració de caves familiars, la passió i la inquietud de Joan Carol el porten l’any 1996 a fundar Cellers Carol Vallès. Així, decideix establir-se a l’antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis fa més de d’un segle, i començar a comercialitzar els caves que amb tanta dedicació havien elaborat durant anys.

Amb la indispensable ajuda de la seva dona, la Teresa Vallès, el Joan Carol comença a comercialitzar els primers caves: el Parellada i Faura, que porta els cognoms de la mare del Joan; i després el Guillem Carol, que porta el nom del fill. Passat i futur. Tradició i innovació. La forta aposta pel mètode tradicional, els cupatges singulars i les llargues criances fan que, a poc a poc, els caves de la finca es vagin fent un nom, fins a assolir diversos reconeixements i recollir premis de prestigi.

Actualment, la segona generació de la família ha agafat el timó dels cellers. I ho ha fet amb la mateixa inquietud, passió i valors que van veure néixer el projecte: un fort compromís amb l’entorn, les llargues criances del cava i una radical aposta per la sostenibilitat.

La finca de Can Parellada, situada al municipi de Subirats, comprèn una petita extensió de tretze hectàrees en la qual la família conrea vinyes de les varietats autòctones de la zona. Els terrenys estan situats a uns 250 m sobre el nivell del mar, i els sòls són d’argiles calcàries. Les vinyes de xarel·lo i de macabeu són les més extenses, amb edats que arriben als 45 anys. Però també hi ha vinyes de chardonnay i parellada. Actualment, totes les vinyes ja es conreen de forma ecològica i sostenible apostant per la cura de l’entorn com un dels valors principals dels cellers. Carol Vallès són caves fets amb paciència i respecte pel territori. Són productes d’alta qualitat. Caves de reserva, de produccions limitades i amb una aposta per la singularitat.

T’ho perdràs?

PREU:

12 € per socis i abonats

15 € per acompanyants