Estimats abonats i abonades,

En primer lloc, volem agrair-vos que continueu formant part de la família de CEM HORTA. Gràcies a tots els que continueu confiant en la nostra instal·lació, en el nostre equip i en la nostra manera de fer per a mantenir-us saludables.

Som moltes persones les que «des de l’altre costat» ens ocupem, preocupem, i treballem cada dia per a estar al vostre costat. Vetlant pel vostre benestar.

Com a abonats ens heu demostrat en nombroses ocasions que valoreu el nostre treball. Nosaltres, com a equip, valorem la vostra fidelitat. Malgrat les dificultats, seguim en peus gràcies a tots i cadascun de vosaltres.

Posant això en valor, volem ser, com sempre, honestos, transparents i justos en relació amb les quotes. A continuació, us detallem tota la informació relativa a les quotes de gener i febrer.

El mes de gener, quan no érem conscients que ens obligarien a un tancament parcial de les instal·lacions / la instal·lació es va girar la quota completa.

Al febrer, fins i tot oferint diversos serveis, no s’ha girat cap rebut. El proper dia 15 es girarà el 50% de la quota de febrer.

A què correspon aquesta quantitat?

• Durant 3 setmanes del mes de gener i 1 del mes de febrer, la nostra instal·lació ha estat en funcionament amb una reducció en els serveis prestats. L’equip d’HORTA ens hem reinventat i hem treballat per a oferir-te durant aquest període una sala de fitness al solàrium, activitats dirigides a l’aire lliure i en directe a través de les xarxes socials, piscines i vestuaris i sessions de spinning. Tot això a més de continuar amb les diverses tasques d’administració, atenció a l’usuari, manteniment, neteja i desinfecció, comunicació, etc perquè la instal·lació funcionés de manera habitual i continuàreu gaudint amb la màxima normalitat possible.

• Durant la primera setmana del mes de gener i les 3 setmanes restants del mes de febrer, has pogut i podràs gaudir de tots els serveis habituals de la instal·lació: sala de fitness indoor i activitats dirigides indoor. Hem ampliat el nombre de sessions d’activitats dirigides i, a més, com ens heu demanat, mantenim sessions outdoor i material al solàrium perquè pugueu entrenar a l’aire lliure.

Si per l’ús que li heu donat a la instal·lació o perquè voleu col·laborar amb l’entitat i totes les famílies que la formem voleu abonar la vostra quota habitual, podeu fer-ho emplenant el següent formulari (abans del dia 15). Tot l’equip humà que hi ha darrere dels serveis us ho agraeix. Estem molt contents perquè els serveis que hem ofert han tingut un gran acolliment i això ens motiva a continuar treballant i innovant cada dia.

Així mateix, si durant el període amb les mesures més restrictives (del 8 de gener al 7 de febrer) no has gaudit dels serveis que hem oferit o si tens alguna situació especial, pots escriure’ns a info@hortaesportiva.cat o dirigir-te a la recepció del CEM perquè tractem el teu cas de manera personalitzada i busquem una forma de compensació.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.


CEM Horta