Aquest any, durant el dia de la Dona, es farà una recaptació on totes les donacions seran íntegrament destinades en el projecte «Dona» un pas contra la violència masclista de la Fundació Ared.

Coneixes a la Fundació Ared?

La fundació ARED va néixer al taller de confecció de Wad-Ras: el Centre Penitenciari de Dones de Barcelona. Teresa Rodríguez va iniciar el projecte de la mà de cinc dones privades de llibertat i alumnes d’un curs de confecció, amb l’objectiu d’oferir-los formació i una nova oportunitat de vida. Des de 1994 han atès a més de 17.000 persones i han aconseguit més de 6.500 insercions laborals.

A quin projecte aniran destinades les donacions?

S’anomena «Dona» un pas contra la violència masclista. Un projecte que s’encarrega de la inserció i orientació sociolaboral amb un abordatge integral dirigit a dones que han patit o pateixen violència masclista, amb l’objectiu d’acompanyar-les durant tot el procés de recuperació de la seva vida i en l’accés o reincorporació al mercat laboral.

Per tal d’assolir-ho, des d’Ared impulsen actuacions d’orientació i inserció laboral, d’acompanyament psicosocial amb una mirada interseccional, d’abordament de les diferents violències i creen per aquestes dones una xarxa de suport.

La fundació Ared creu fermament que la violència contra les dones és una violació dels drets humans i que és una responsabilitat col·lectiva, de les administracions, les entitats i la ciutadania, la seva detecció i la protecció de les víctimes, i també ho és el desenvolupament de serveis de qualitat per atendre-les; sempre posant els seus drets al centre.

Inscriu-te a «HipHip» Dona! i «DONA» un pas contra la violència masclista.