MASTERCLASS
ZUMBA + BODYCOMBAT

AL PAVELLÓ
8 de març de 18.30 a 19.30h
Reivindiquem i celebrem!

El 8 de març és a tocar i des del CEM Horta, la UEH i la UAH ens activem per rebre’l amb tota l’energia que mereix amb un acte que ja forma part d’un imprescindible dins del nostre calendari: el Hip, hip, Dona!

Samarreta de regal!*

*Fins a exhaurir existències i totalment independent del donatiu de participació.

Un esdeveniment que celebra el seu tercer any consecutiu, on reivindiquem totes les desigualtats que encara queden, però també celebrem tota la feina feta i aconseguida.

En col·laboració amb la Fundació Ared
Enguany, amb l’objectiu d’obtenir un impacte directe i real sobre la causa, ho farem en col·laboració amb la Fundació Ared, i on tota la recaptació obtinguda anirà destinada íntegrament al seu programa «DONA» un pas contra la violència masclista. Si vols saber més fes clic aquí.

Com ho farem?

Liant-la ben grossa al pavelló. Una masterclass de Zumba i Bodycombat dirigida pel nostre equip tècnic a la qual volem convidar-te i volem que convidis a qui vulguis. Així que, pásalo! Perquè l’accés és tant per a persones abonades com no, es per tothom!
Serà el divendres 8 de març de 18.30 a 19.30h.

Qui pot participar?

Tothom. Abonades i abonats. No abonats i no abonades. Grans i petites. Baixes i alts…..TOTHOM!

S’ha de fer alguna aportació?

Sí, per participar hauràs de fer una donació d’un mínim de 3€ que aniran íntegrament destinats al programa «dona un pas» de la Fundació Ared.
Aquesta aportació es realitzarà el mateix dia de l’esdeveniment en el moment que recullis la teva samarreta. Així que porta l’efectiu preparat! (no es podran realitzar aportacions amb targeta)

Accés i horari a Hip, hip Dona!

L’accés es realitzarà per la porta d’emergència del pavelló, situada al carrer Feliu i Codina al costat de l’accés principal de la instal·lació. No pateixis, que estarà senyalitzat.
La sessió comença a les 18.30h, però et demanem que vinguis almenys amb 20 minuts d’antelació, ja que hauràs de validar la teva inscripció, fer la teva aportació i recollir la teva samarreta.

Com realitzar la inscripció

Inscripcions generals (abonats, abonades, no abonats, no abonades…)
Inscripcions UEH (per a esportistes, socis i sòcies i famílies)

Tens temps fins al dia 7 a les 22h per fer-ho.

 

Dona un pas, reivindica i celebra amb nosaltres!