El CEM Horta és una de les quatre subseus que acolliran entre el 4 i el 14 de juliol els World Roller Games, un esdeveniment que reunirà els campionats del món de les 11 disciplines de la Federació Internacional de Patinatge:  Alpí en línia, Artístic, Descens en línia i longboard, Freestyle en línia, Hoquei línia, Hoquei patins, Roller derby, Roller freestyle (rollerblading), Scooter, Skate i Velocitat.

El 4 de juliol, entre les 20.30 i les 22.00 hores, tindrà lloc la cerimònia inaugural al Palau Sant Jordi, i a partir del 5 s’aniran incorporant la resta de disciplines del programa fins al 14 de juliol, dia en el que una cerimònia de cloenda al mateix Palau Sant Jordi posarà fi a la competició.

De moment, aquest cap de setmana ja hem tingut un aperitiu ja que el Campionat del Món júnior d’Hoquei Línia ha començat dissabte 29 de juny a les nostres instal·lacions amb els primers partits de la fase de grups. Un cop acabat el Mundial júnior, el 4 de juliol prendrà el relleu el campionat sènior, que se celebrarà del 6 al 13 de juliol.

El pavelló del CEM Horta ha mostrat un bon ambient amb aficionats de diversos països, gran varietat de colors a les grades i càntics en diferents idiomes que ens acompanyarà fins al 14 de juliol.