El CEM Horta serà l’escenari del Campionat d’Espanya juvenil femení de waterpolo que se celebrarà del 28 al 30 de juny.

En total participen a la competició els 12 millors equips del país en aquesta categoria: 4 de Catalunya, entre els quals es troba la Unió Esportiva d’Horta, el Club Natació Sant Andreu, el Mediterrani i el Sant Feliu; 4 de Madrid, el Boadilla, el Moscardo, el Real Canoe i l’Alcorcon; 1 del País Basc, el Leioa; 1 d’Andalusia, el Dos Hermanas; 1 d’Aragó, el Zaragoza i  1 de Navarra, l’Urbat.

GRUP A: Sant Andreu, Real Canoe i Zaragoza

GRUP B: Mediterrani, Dos Hermanas i Urbat

GRUP C: Boadilla, Sant Feliu i Horta

GRUP D: Leioa, Moscardo i Alcorcón

La jornada final conclourà diumenge a la tarda amb la disputa de les trobades decisives per definir la classificació, des de les 15.00 fins a les 18.00 hores. A les 19.00 tindrà lloc el lliurament de trofeus.

A continuació trobareu informació que us pot ser útil per gaudir de la competició:

Com arribar? 

És recomanable l’ús del transport públic per arribar a la piscina de la Unió Esportiva Horta, situada al carrer Feliu i Codina, 27. Fàcil accés a través de les línies d’autobusos 19, 39, 45 i V25 i de la línia 3 i 5 del Metro.

Què menjar?

En el restaurant de la instal·lació (planta superior) podreu trobar menjador en el qual es servirà un menú saludable i fàcil de digerir fet especialment per l’esdeveniment per només 9 euros. Podeu reservar trucant al 934276479 extensió 111.

A quina hora són els partits?

Podeu consultar el calendari oficial de la competició aquí.

Fins quan dura la competició? 

Des de divendres 28 de juny a les 9.30h fins diumenge 30 a les 20h.

Com afecta als abonats? 

La piscina es veurà afectada divendres, dissabte i diumenge.