Us informem sobre les mesures urgents que estem implementant al CEM Horta i la UEHorta a causa de la situació d’emergència per sequera en la qual ens trobem actualment a Catalunya.

Les mesures que es duran a terme en el nostre centre són les següents:

  1. Reducció del 25% de les dutxes per cada vestidor. Amb l’objectiu d’optimitzar l’ús de l’aigua, trobareu el 25% de les dutxes tancades.
  2. Restricció de dutxes per a persones federades. Únicament es podran utilitzar les dutxes després dels partits. No està permès fer-ne ús després dels entrenaments, les dutxes restaran tancades de dilluns a divendres. Agraïm la vostra comprensió i col·laboració en aquesta mesura tan necessària.
  3. 1 DUTXA – 3 MINUTS. Sol·licitem encaridament que les dutxes mai excedeixin dels 3 minuts. Aquesta petita acció pot marcar una gran diferència en la conservació d’aquest recurs tan preuat.

Entenem que aquestes mesures poden generar certes incomoditats, però confiem en la comprensió i cooperació de tots i totes vosaltres. Junts podem contribuir de manera significativa a mitigar els efectes de la sequera i preservar el nostre territori.

Agraïm per endavant el vostre compromís en aquesta causa i la vostra col·laboració activa per fer del CEM Horta i de la UEHorta un lloc sostenible i responsable.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.