Des de Cem Horta conjuntament amb l’Institut Barcelona Esports, estem treballant per recuperar la pràctica esportiva al més aviat possible.

La recent entrada a la Fase 1 ha fet que el procés de desconfinament comenci i estem convençuts de què cada cop queda menys per tornar-te a veure’t i poder tornar a omplir els nostres dies d’esport i diversió.

Són molts aspectes els que hem estat treballant durant aquest temps, per tal de dur a terme un procés de reobertura segur, progressiu i que pugui oferir el màxim nombre de serveis. Per aquest motiu, volem informar-vos, que tot i que encara no coneixem la data exacta, les nostres instal·lacions tornaran a obrir quan l’Estat decreti la Fase 3 a Barcelona, seguint les fases de desescalada progressiva que estableix l’actual decret de l’Estat d’Alarma.


En properes comunicacions us anirem informant de les noves mesures que afecten la reobertura del centre, no obstant això, som conscients de la incertesa de la situació i és per això que us fem arribar la següent informació que us ajudarà a resoldre alguns dels vostres dubtes.


Dates i horaris

 • Quan està previst tornar a obrir les nostres instal·lacions?

Encara no tenim data prevista i restem a l’espera de les indicacions governamentals i sanitàries. En el nostre cas ja que som un Centre Esportiu Municipal, depenem com a darrera instància de l’Ajuntament de Barcelona.

 • Quin serà l’horari d’obertura del centre?

Com sempre, una vegada obrim les instal·lacions, l’horari serà l’habitual anterior al tancament. Pots consultar-lo clicant aquí.

Accés, aforament i limitacions 

 • Quines seran les limitacions per accedir al centre?

Afortunadament les dimensions de la nostra instal·lació garanteixen d’espai suficient, com perquè amb una bona organització, tothom pugui fer ús de les instal·lacions i serveis. No obstant això, de forma aïllada pot haver-hi alguna limitació.

 • Quin serà el sistema d’accés al centre?

Accedirem com ho hem fet fins ara, amb el carnet d’abonat. Recorda portar-lo sempre, en cas contrari no podem controlar l’aforament al centre o exposem al personal d’atenció al públic a fer gestions que es podrien evitar.

 • Hi haurà limitacions als diferents espais?

S’haurà de respectar la distància de seguretat entre persones. Per aquest motiu estem organitzant i habilitant espais que ens permetin tenir major cabuda.

 • S’ha de reservar per a les dirigides?

Sí, com es feia habitualment. La reserva es farà mitjançant la plataforma Trainingym perquè pugueu fer les reserves de forma online.

 • He de portar mascareta a la instal·lació?

Actualment la mascareta és obligatòria per accedir tant a la instal·lació com a les zones comunes. No obstant això, per realitzar la pràctica esportiva es podrà treure.

 • Com sabrem quines són les normatives i indicacions de cada espai de la instal·lació?

Trobaràs tots els protocols als diferents espais de la instal·lació, als nostres canals habituals tals com web, xarxes socials, enviament de mailing i correu postal si s’escau per aquelles persones que no tinguin a l’abast accés a internet i/o tecnologia.

A més hi han previstes reunions informatives virtuals i rebreu la convocatòria almenys 5 dies abans de la seva realització.

 • Es podran fer servir els vestidors i dutxes?

Aquest servei estarà operatiu quan s’obri la instal·lació. Per mesures de prevenció no es podran utilitzar els assecadors, ni els de la instal·lació ni els propis.

 • Estaran habilitats els armariets dels vestidors?

Si, però recorda sempre mantenir la distància de seguretat entre persona. Si veus algú ocupant un espai tracta d’ocupar un altre que asseguri els 2 metres de seguretat.

 • Hi haurà limitacions de temps d’ús de les instal·lacions? I franges per edat?

No, no hi haurà limitacions de temps d’ús de la instal·lació. En aquest sentit fem una crida a la responsabilitat i respecte a la resta en el compliment dels protocols establerts per a cada servei o espai.

Neteja i espais

 • Com es portarà a terme la neteja i desinfecció del centre?

Posarem a la vostra disposició tots els mitjans que garanteixin les condicions de neteja de la instal·lació. A més, s’instal·laran en tots els espais desinfectants de mans, hi haurà disponible a totes les àrees desinfectant de superfícies, així com catifa de desinfecció de peus en l’entrada. També s’ha realitzat un protocol de neteja especial pel Covid-19 reforçant així els procediments habituals.

Quotes, devolucions i compensacions

 • Es farà compensació dels 15 dies de març que no es van gaudir?

Sí, es preveu en els mesos següents a l’obertura del centre. Aplicable a totes les altes vigents el mes de març i que van abonar del 100% de la seva quota corresponent.