A l’atenció d’usuaris i usuàries d’activitat aquàtica

Benvolguts, benvolgudes,

Com bé sabeu, el passat 14 de març vam haver de tancar les nostres instal·lacions atenent a l’estat d’alarma i com a mesura preventiva de retenció i no propagació de la COVID-19.  Una vegada que s’ha conegut el procés de desconfinament  en  les  seves  diferents  fases  i tot i que no sabem les dates exactes d’aplicació, des de Horta Esportiva donem per  finalitzat els cursets d’activitats aquàtiques.

 

Disculpeu  si  fins  ara  no  hem  pogut  adreçar-nos  a  tots  vosaltres  per  informar-vos sobre aquest assumpte, però restàvem a l’espera de l’evolució de la crisi i en conseqüència, de les opcions que us podíem oferir.

 

Pagaments realitzats

En alguns casos el pagament dels cursets es va realitzar de forma anual i en d’altres va quedar pendent de gaudir les activitats des del 14 fins al 31 de març.

Això pot comportar que molts de vosaltres disposeu d’un saldo a favor en relació amb els pagaments realitzats i les sessions realitzades.

 

A continuació us detallem les possibilitats disponibles per compensar aquest saldo:

 • La compensació d’aquest saldo es realitzarà en el primer pagament de la temporada 2020-2021.
 • Si el saldo fos superior al preu del primer pagament, el restant es compensarà en el segon trimestre de la temporada.

 

RENOVACIONS AUTOMÀTIQUES

Aquests  saldo  permet  renovar  i  assegurar  automàticament  la  plaça  per  la pròxima temporada 2020-2021. L’inici de la temporada i de l’activitat aquàtica serà l’1 d’octubre de 2020.

 

Procés de renovació

Inicialment tothom està renovat, però haureu de revisar en quina situació us trobeu i si s’escau realitzar la gestió pertinent en les dates mencionades enviant un correu electrònic a cursets@hortaesportiva.cat indicant:

 • Assumpte del  mail: nom  i  cognoms  de  la  persona  inscrita  o  a  inscriure  al curs
 • Indicar al cos del mail:
  • Indicar el motiu de la gestió.
  • En el  cas  de  canvis  d’horari,  d’etapa  o  inscripcions  per  a  germans  i germanes  especificar el curs en el qual estàs interessat. Posa  tres opcions per ordre de prioritat.

 


 

CONSULTA AQUI L’OFERTA AQUÀTICA 2020-2021

 


 

Mateix dia i horari

Procés automàtic

Tothom està renovat! La renovació s’ha fet automàticament en el mateix dia i horari que la temporada 2019-2020.

 

Devolucions i baixes

Del 1 al 5 de juny

Si no esteu interessats en continuar amb nosaltres la propera temporada, us demanem que ens envieu un correu electrònic a cursets@hortaesportiva.cat per sol·licitar la baixa i per tant la compensació del curs 2019-2020. Abans del mes de setembre, us farem la devolució.  

 

Canvi d’etapa (de nadons a joves)

Del 8 al 12 de juny

Pels canvis d’etapa (de nadons a petits / de petits a infantils / de infantils a joves), haureu d’enviar un correu electrònic a cursets@hortaesportiva.cat per informar-nos a quin grup us interessa fer la inscripció i especificant el codi del curs (el trobareu a l’oferta aquàtica). Si el dia 15/06/2020 no ens hem posat en contacte amb vosaltres, el canvi s’haurà fet efectiu en la vostre primera opció. 

Al final d’aquest document podeu consultar l’oferta d’activitat aquàtica 2020-2021.

 

Canvi de dia i hora

Del 15 al 19 de juny

En cas que vulgueu renovar, però s’hagi de fer un canvi (dia i/o horari) respecte al curs anterior haureu d’enviar un correu electrònic cursets@hortaesportiva.cat per informar-nosa quin grup us interessa fer la inscripció especificant el codi del curs el trobareu a l’oferta aquàtica). Si el dia 22/06/2020 no ens hem posat en contacte amb vosaltres el canvi s’haurà fet efectiu en la vostre primera opció.

Al final d’aquest document podeu consultar l’oferta d’activitat aquàtica 2020-2021.

 

Inscripció germans i germanes

Del 15 al 19 de juny

Haureu d’enviar un correu electrònic a cursets@hortaesportiva.cat per informar-nos a quin grup us interessa fer la inscripció especificant el codi del curs el trobareu a l’oferta aquàtica). Si el dia 22/06/2020 no ens hem posat en contacte amb vosaltres, la inscripció s’haurà fet efectiva en la vostra primera opció.

Per tal de garantir el correcte procés de cobraments i d’oferta de les places que quedin disponibles per les baixes d’última hora, la facturació del primer trimestre es farà efectiva la setmana del 14 de setembre del 2020 mitjançant de domiciliació bancària.

Al final d’aquest document podeu consultar l’oferta d’activitat aquàtica 2020-2021.


 

CONSULTA AQUI L’OFERTA AQUÀTICA 2020-2021

 


 

Us recordem que:

 • Us enviarem per correu electrònic, un cop es facin públiques les dates des de l’Institut Barcelona Esport, la informació sobre el procés de sol·licituds d’ajuts econòmics per a les inscripcions dels cursets d’activitat aquàtica.
 • Els canvis sol·licitats i que no es puguin atendre quedaran en llista d’espera. Quan es generi una baixa en algun grup on hi hagi llista d’espera, trucarem a les famílies per estricte ordre de reserva i comunicar les places disponibles.
 • La segona tercera de desembre i la tercera setmana de març és farà efectiu, mitjançant domicialització bancària, el pagament del 2n i 3r trimestre del preu públic per al curs 2020-2021.
 • Dates rellevants:

 • Horta Esportiva es reserva el dret d’anul·lar aquells grups que no assoleixin el mínim d’inscripcions.
 • Abans de l’inici de l’activitat, només es retornarà l’import per motius mèdics. Un cop iniciada l’activitat, es retornarà la part proporcional del període que resta per acabar el trimestre, només per motius mèdics. Serà necessari presentar un justificant.

 

Des de Horta Esportiva, conjuntament amb l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) i sota les seves directrius, estem treballant en totes les mesures d’higiene i prevenció perquè quan arribi el moment de tornar a trobar-nos ho podem fer amb totes les garanties possibles. Per aquest motiu, els informem que l’oferta dels cursos que us oferim, es puguin veure afectat en funció de l’evolució de l’actual crisi sanitària.