TORNEM EL DILLUNS 22

 

OBRIM EL PRÒXIM DILLUNS 22 DE JUNY

Estem molt contents d’invormar-vos que el proper 22 de juny les portes de CEM Horta tornaran a obrir.  


– No haureu d’abonar res ni es facturarà cap import del 22 al 30 de juny. Forma part de la compensació dels dies no gaudits de març. (Els restants us informarem aviat)

– No hi ha limitacions de franges horàries ni cita prèvia per accedir.

– La mascareta és obligatòria i ens la podem treure en el moment de la pràctica esportiva.

– Totes les activitats dirigides són amb reserva online mitjançant Trainingym.


REUNIÓ GENERAL INFORMATIVA
Per nosaltres el més important és que podem tornar a la nostra vida normal amb les mesures que marca l’estat i els estaments sanitaris. Per això, volem que disposis de tota la informació que envolta a la reobertura del nostre centre i et convidem el pròxim 18 de juny a les 18h a la Reunió General d’apertura mitjançant la plataforma ZOOM. On explicarem quines són les accions que hem dut a terme a les instal·lacions i quines seran les mesures que s’han implementat per garantir la seguretat de tothom.


ACCÉS A LA REUNIÓ

Per poder accedir, només hauràs de fer click al següent enllaç: No cal descarregar cap programa, s’obrirà en una finestra pàgina web. 

 • Fer click a “Accés a la reunió”
 • Unir-se a la reunió
 • El micro estarà apagat per defecte. Al final de la reunió obrirem el torn de preguntes., les quals es podran formular a través del xat i seran lleguides pel moderador durant el torn de preguntes.

Accés a la reunió


Consulta aquí les recomacions i normatives dels diferents espais


 Informació addicional    

Dates i horaris

 • Quan està previst tornar a obrir les nostres instal·lacions?

Encara no tenim data prevista i restem a l’espera de les indicacions governamentals i sanitàries. En el nostre cas ja que som un Centre Esportiu Municipal, depenem com a darrera instància de l’Ajuntament de Barcelona.

 • Quin serà l’horari d’obertura del centre?

Com sempre, una vegada obrim les instal·lacions, l’horari serà l’habitual anterior al tancament. Pots consultar-lo clicant aquí.

Accés, aforament i limitacions 

 • Quines seran les limitacions per accedir al centre?

Afortunadament les dimensions de la nostra instal·lació garanteixen d’espai suficient, com perquè amb una bona organització, tothom pugui fer ús de les instal·lacions i serveis. No obstant això, de forma aïllada pot haver-hi alguna limitació.

 • Quin serà el sistema d’accés al centre?

Accedirem com ho hem fet fins ara, amb el carnet d’abonat. Recorda portar-lo sempre, en cas contrari no podem controlar l’aforament al centre o exposem al personal d’atenció al públic a fer gestions que es podrien evitar.

 • Hi haurà limitacions als diferents espais?

S’haurà de respectar la distància de seguretat entre persones. Per aquest motiu estem organitzant i habilitant espais que ens permetin tenir major cabuda.

 • S’ha de reservar per a les dirigides?

Sí, com es feia habitualment. La reserva es farà mitjançant la plataforma Trainingym perquè pugueu fer les reserves de forma online.

 • He de portar mascareta a la instal·lació?

Actualment la mascareta és obligatòria per accedir tant a la instal·lació com a les zones comunes. No obstant això, per realitzar la pràctica esportiva es podrà treure.

 • Com sabrem quines són les normatives i indicacions de cada espai de la instal·lació?

Trobaràs tots els protocols als diferents espais de la instal·lació, als nostres canals habituals tals com web, xarxes socials, enviament de mailing i correu postal si s’escau per aquelles persones que no tinguin a l’abast accés a internet i/o tecnologia.

A més hi han previstes reunions informatives virtuals i rebreu la convocatòria almenys 5 dies abans de la seva realització.

 • Es podran fer servir els vestidors i dutxes?

Aquest servei estarà operatiu quan s’obri la instal·lació. Per mesures de prevenció no es podran utilitzar els assecadors, ni els de la instal·lació ni els propis.

 • Estaran habilitats els armariets dels vestidors?

Si, però recorda sempre mantenir la distància de seguretat entre persona. Si veus algú ocupant un espai tracta d’ocupar un altre que asseguri els 2 metres de seguretat.

 • Hi haurà limitacions de temps d’ús de les instal·lacions? I franges per edat?

No, no hi haurà limitacions de temps d’ús de la instal·lació. En aquest sentit fem una crida a la responsabilitat i respecte a la resta en el compliment dels protocols establerts per a cada servei o espai.

Neteja i espais

 • Com es portarà a terme la neteja i desinfecció del centre?

Posarem a la vostra disposició tots els mitjans que garanteixin les condicions de neteja de la instal·lació. A més, s’instal·laran en tots els espais desinfectants de mans, hi haurà disponible a totes les àrees desinfectant de superfícies, així com catifa de desinfecció de peus en l’entrada. També s’ha realitzat un protocol de neteja especial pel Covid-19 reforçant així els procediments habituals.

Quotes, devolucions i compensacions

COMPENSACIÓ DIES NO GAUDITS DE MARÇ

Es farà compensació dels 15 dies de març que no es van gaudir?

Un total de divuit dies han sigut els que no es va poder fer ús de la instal·lació. Aquest mes de juny, de forma automàtica quedaran compensats nou dies d’aquests divuit.

Les opcions per compensar els altres restants són les següents:

 • Col·laborar amb l’objecte d’Horta Esportiva renunciant a la compensació d’aquests nou dies. Com molts de vosaltres ja sabreu Horta Esportiva (creada per la Unió Esportiva Horta i la Unió At. d’Horta) és una entitat consolidada i arrelada a Barcelona i al barri d’Horta. Els programes que desenvolupem junt amb la gestió del centree esportiu es basen en la iniciació esportiva, la inclusió social, les activitats extraescolars pensades per a nens i nenes, les seccions esportives i la gestió d’activitats d’entreteniment. Aquest foment de l’activitat i el compromís social es nodreix de la gestió que Horta Esportiva fa de les instal·lacions esportives i reverteix en l’entorn de les instal·lacion que gestionem i del barri.
 • Regalar els dies i entrena amb qui vulguis! Et regalem 6 dies més i pots fer-te amb un bonus de 15 dies per a regalar a qui vulguis. Podreu gaudir d’aquests dies des de setembre de 2020 fins a gener de 2021.
 • Compensar els dies amb 5 invitacions puntuals al centre valorades en 45€ aproximadament.
 • Descompte de la part proporcional a repartir entre els mesos de juliol i agost.

Fes click aqui per indicar quina és la opció que prefereixes

* En cas de no rebre resposta per la teva part, s’aplicarà la devolució de la part proporcional entre els mesos de juliol i agost. Tens límit fins al 25 de juny per fer-nos arribar la teva preferència.

By |2020-06-30T10:28:57+00:00junio 15th, 2020|Sin categoría|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment